Tuesday, September 27, 2011

Assalam semua. Lama betul saya tidak update di sini. Sejak 1 Syawal aritu. Agak sibok dengan persiapan ofis baru. So langsung tak ade masa untuk ke sini. Pekabar suma? Hari ni saya terima sesuatu melalui POST LAJU. 










Lyn dari Johor kirimkan. Dah makan satu. Sedap dan coklat sampai pun dalam keadaan elok. Tidak cair. TQVM Lyn. Nanti boleh kirim lagi. Hehehe. 








Terlupa nak ambik pic semasa bungkusan belum dibuka. Sbb teruja sgt nak tengok benda kat dalam tu. Ha ni pic dar dekat. Tak cair kan Lyn. Jauh tu POS LAJU bawak dari selatan ke utara. 
Anyway. Dah tahu gini so boleh lah nanti oder biskut raya pulak. Mmmm yummy yummy sedap.

6 comments:

  1. hehe... berdebar n cuak masa nak pos semalam.. risau sesangat kalo smpi kat tangan coklatnya cair .. tapi tak sangka lah cantik molek coklat ni smpi dengan selamatnya.. alhamdulillah.. ok next time boleh lah hantar lagi.. insyaallah... selamat menjamu ^-^

    ReplyDelete
  2. Lyn: semua yang makan cakap sedappppp sgt...tqvm. So kita pun terasa dekat je bila boleh makan2 mcm ni. Nanti mkcik post kan sambal tumis petai lak kat Lyn...mau dak? Sambal tumis kesukaan Si Aeri tu...

    ReplyDelete
  3. wah nampak sedap coklat ni..he2x..

    ReplyDelete
  4. Mama Aini: Kalau dekat boleh kongsi sama2. Mcm mana mama arini? Best tak pegi makan angin?

    ReplyDelete
  5. Mama Aini: Kalau dekat boleh kongsi sama2. Mcm mana mama arini? Best tak pegi makan angin?

    ReplyDelete
  6. Mama Aini: Kalau dekat boleh kongsi sama2. Mcm mana mama arini? Best tak pegi makan angin?

    ReplyDelete